achtergrond cirkel

Janelle Van Hout

Het verhaal van Janelle Van Hout

Janelle is op 3-jarige leeftijd gestart met dansen. Dit in de stijlen klassiek en modern. Vanaf het eerste moment zijn de danskriebels toen volledig overgeslaan tot niet alleen een hobby maar ook een passie.

Op haar 5-jarige leeftijd is ze haar dansdiversiteit beginnen uitbreiden in verschillende stijlen. Dit in klassiek, pointes, modern, freestyle, hiphop en Zumba.

Op 10-jarige leeftijd is ze begonnen met wedstrijden in modern, disco en street. Dit zowel in solo, duo als formaties. Ze heeft ook aan internationale wedstrijden deelgenomen in Barcelona en Praag.

Janelle haar passie voor dans blijft steeds maar groeien. Om zich steeds te kunnen blijven bijscholen volgt ze workshops en masterclasses bij choreografen uit binnen -en buitenland.

In 2020 is ze afgestudeerd aan de Kunsthumaniora Brussel in de opleiding dans. Hier is ze zich gaan verdiepen in de hedendaagse stijl. Ook is ze houder van het VTS/Danssport Vlaanderen diploma als initiator in de jazzdans.

Op haar 16 jarige leeftijd is ze begonnen met lesgeven. Zo wil ze haar passie en liefde in dans graag doorgeven aan haar dansers.