achtergrond cirkel

Maaike Pluym

Het verhaal van Maaike Pluym

Maaike zette haar eerste danspasjes op 5-jarige leeftijd bij Dansparant te Mechelen. Vanaf haar 6 jaar kon je haar vinden in de popdance les bij Dansschool Bolero te Bonheiden. Hoe ouder Maaike werd, hoe meer stijlen erbij kwamen zoals modern, hiphop, klassiek en showdance.

In 2015 deed Maaike auditie voor het wedstrijdteam Streetdance bij BStyle en heeft 3 jaar voor dit team gedanst. Naast leuke opdrachten zoals optredens in de Lotto Arena, in Vorst Nationaal en op Maanrock & Parkpop, behaalde ze ook met haar team een mooie tweede plaats op het Vlaams Kampioenschap Streetdance in topklasse. Daarnaast zat ze ook in het showteam van BStyle waarmee ze verschillende toffe opdrachten heeft gedaan.

Maaike gaf haar eerste danslessen bij Movere in 2019. Ze zal vanaf dit dansjaar lesgeven aan de groepen streetdance -16 en +16 en zal ook de trotse coach zijn van de Street Crew van Movere.

In 2019 behaalde Maaike haar diploma Master of Business Administration - International Marketing Management aan de KU Leuven.

Maaike hoopt haar dansers veel bij te leren, hun techniek bij te schaven en vooral hen veel plezier te laten beleven in haar lessen.