achtergrond cirkel

Digitale danslessen +12

Digitale danslessen +12: de kersteditie

Beste dansers +12 jaar, 

Door de coronamaatregelen hebben we elkaar lange tijd niet meer kunnen zien in de danslessen. Omdat wij de lessen en jullie missen, willen we 2020 toch op een dansante manier samen met jullie afsluiten. Daarom organiseren we in de week voor de kerstvakantie digitale danslessen voor alle dansers +12 jaar! Op die manier kan iedereen die nog een keer wil dansen, dit op een veilige manier doen vanuit zijn eigen kot en kunnen we elkaar ook nog een keertje "zien". 

Al onze digitale danslessen zullen via Zoom georganiseerd worden. Op die manier is het mogelijk om alle deelnemers te zien en om met elkaar te praten. Indien je geen webcam of camera hebt, kan je ook deelnemen aan de les. Het is ook niet verplicht om je eigen webcam of camera aan te zetten. Indien je wil, kan je dus nog steeds dansen zonder dat iemand dit ziet ;-)

De meeste digitale lessen zullen doorgaan in kerstthema. Je mag gerust je beste kersttrui of outfit bovenhalen om deel te nemen.

Onderaan deze pagina kan je het schema terugvinden. Inschrijven is verplicht via https://forms.gle/NmEGsXLU421qp3sGA
De lessen zullen enkel doorgaan als er voldoende deelnemers inschrijven. 

Enkele dagen voor de les ontvang je een mail met alle details voor de digitale les en leggen we ook uit hoe je Zoom kan gebruiken. 

Je kan enkel inschrijven voor de lessen waarvoor je ook ingeschreven bent in de periode september-december 2020. Je kan dus geen nieuwe lessen uitproberen. 


Deze digitale les is een extra les die we jullie aanbieden. Het is nog steeds de bedoeling om de gemiste lessen in te halen wanneer dit opnieuw toegelaten is.