achtergrond cirkel

Toonmomenten

Volgens de huidige coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om Toonmomenten te organiseren in CC Zwaneberg. Uiteraard kan er tegen 7 en 8 mei 2022 nog veel veranderen en hopen we dat er tegen die periode opnieuw meer mogelijkheden zijn. Aangezien het heel moeilijk is om te voorspellen wat er wel en niet gaat mogen, is het voor ons ook moeilijk om jullie te informeren.

Er zijn heel wat vragen waarop we momenteel geen antwoord hebben:

  • Kunnen we Toonmomenten geven voor een (beperkt) publiek? 
  • Moeten we de groepen verspreiden over verschillende Toonmomenten?
  • Wanneer er geen publiek is toegelaten, kunnen we dan een filmversie maken van de Toonmomenten? 
  • ... 


Wij hebben alvast super veel zin om nog een keer op het podium te staan van CC Zwaneberg en daarom werken we achter de schermen alvast verschillende opties uit zodat we snel kunnen schakelen wanneer de maatregelen aangepast worden. We starten daarom ook vanaf januari met het aanleren van de choreografieën in de groepen. Wil je graag deelnemen aan onze Toonmomenten (met of zonder publiek, filmversie,...) dan raden we aan om 24 april, 7 en 8 mei vrij te houden. 
Verdere praktische informatie kunnen we jullie pas geven wanneer er meer duidelijkheid is over de coronamaatregelen waaraan we ons dan moeten houden. 

 

Als je wil meedansen met onze Toonmomenten, dan moet je dit doorgeven voor 31 januari 2022. Inschrijven voor onze Toonmomenten kan via 

https://forms.gle/HUQbtVP6weptK3G98