achtergrond cirkel

Danskamp in Blankenberge

Movere naar zee! 

Na de vele danskampen die Movere de voorbije jaren heeft georganiseerd in Heist-op-den-Berg en Wiekevorst, vonden wij dat het dit jaar tijd was voor iets nieuw! 

Voor de allereerste keer organiseert Movere in de zomervakantie van 2019 een danskamp met overnachting! 5 dagen lang zullen we doorbrengen in Blankenberge en staan er naast veel dansen ook nog tal van andere leuke activiteiten op het programma. Ontdek hieronder meer informatie over ons danskamp naar zee.

Datum 

We vertrekken op maandag 22 juli richting Blankenberge en we zijn terug thuis op vrijdag 26 juli. 

Op 22 juli vertrekken we in de voormiddag in groep vanuit Heist-op-den-Berg naar Blankenberge. Vrijdag 26 juli zullen onze dansers om 17u een spetterende slotshow geven in Blankenberge. Op deze slotshow zijn alle ouders, familieleden en sympathisanten van harte welkom. Na de slotshow mogen alle dansers met hun familie mee naar huis. 

Locatie 

5 dagen en 4 nachten zullen we doorbrengen in het Centrum van Sport Vlaanderen in Blankenberge. Dit bevindt zich aan de rand van de stad Blankenberge, op wandelafstand van de zee en het strand. Onze danslessen zullen doorgaan in de sporthal die zich op hetzelfde domein bevindt dan onze slaapplaats. Dansers zullen met meerdere personen op 1 kamer slapen en elke kamer is uitgerust met een wastafel, toilet en douche. Ook alle maaltijden (ontbijt - middageten - avondeten) zullen verzorgd worden door het centrum zelf. 

Sport Vlaanderen Blankenberge

Slaapkamer Uitzicht op slaapplaats Slaapplaatsen   Refter
  


Wie mag er meegaan? 

Alle dansers vanaf geboortejaar 2012 mogen mee op ons danskamp. We geven 1 week voorrang aan onze eigen leden om in te schrijven. Daarna mogen ook vriendjes en vriendinnetjes inschrijven die geen lid zijn van Movere. 

Kostprijs

De totale kostprijs bedraagt €330.

In deze prijs zijn volgende zaken inbegrepen: 4 overnachtingen in het Sport Vlaanderen Centrum, 3 maaltijden per dag, 1 vieruurtje per dag, bezoek aan zwembad en de danslessen. 

Bij de online inschrijving betaal je onmiddellijk €66 voorschot. Voor 11 april moet je de tweede schijf van €132 overschrijven en voor 1 juli betaal je de resterende €132. 

Voor 1 januari 2019 kan je de inschrijving kosteloos annuleren. Voor annuleringen die gebeuren na 1 januari 2019 zijn wij genoodzaakt om 20% (€66) van het totaalbedrag te betalen aan Sport Vlaanderen en bijgevolg kunnen wij het voorschot niet meer terugbetalen aan de dansers. 

Programma

  • danslessen in 2 dansstijlen: modern & hiphop

  • massadans

  • uitstap naar het strand

  • spel in de duinen

  • uitstap naar het zwembad

  • filmavond

  • knallende fuif 

  • slotshow 

  • ... 

Hoe schrijf ik in? 

Inschrijving kan via dit formulier:
https://goo.gl/forms/RXvZUC0n1Zb8UXza2

Personen die geen lid zijn van Movere, kunnen inschrijven vanaf 20 november.